Ana içeriğe atla

Karton çanta, kağıt poşet üretimi burada!

Cere Ambalaj, İstanbul'da bir karton çanta ve kağıt poşet üreticisidir. Lüks karton poşetler, hediyelik kağıt çantalar, baskılı kağıt torbalar, promosyon kağıt poşetleri, fuar karton çantaları, ambalaj kağıtları burada. Geri dönüşümlü kraft çantalar, ip saplı kağıt poşetler. 3 iş gününde teslimat! Karton, Amerikan bristol, kuşe ve kraft kağıtlardan yapılan ofset baskılı karton çanta, kağıt poşetler ve hastane röntgen çantalarının imalat ve satışı, 

Kurdele saplı karton çanta fiyatları
Butik için karton çantalar


İnternet üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde, en uygun fiyata karton çanta siparişi verebileceğiniz, kaliteden asla taviz vermeden 3 iş gününde siparişinizi teslim alabileceğiniz kağıt poşet imalatçısıyız. İddia ediyoruz, karton çanta da bizden daha hızlısı yok! Alışverişlerinizde doğa dostu karton çanta kullanınız. Ambalaj olarak kağıt poşet kullan doğayı koru!
karton çanta 2019 + yeni karton poşet fiyatları
Butik karton çanta
Karton çanta fiyatları ve renkli karton çanta satışı ile karton çanta modelleri ile ilgili tüm bilgiler. İstanbul'daki karton çanta imalatı ve karton çanta üretici firmaların öncülerinden olan Cere Kağıt Poşetleri size en uygun fiyat teklifini sunacaktır.

Karton çanta imalatı, Baskılı kağıt poşet mi yaptırmak istiyorsunuz?
Marka baskılı, logo baskılı kağıt çanta ihtiyacınız mı var?
Açılış veya davetleriniz için acil kağıt çanta mı yaptırmak istiyorsunuz?
Fuara katılıyor ve promosyon koyacak karton çanta mı lazım?
Kısa sürede nasıl kağıt poşet yaptırabilirim diye mi düşünüyorsunuz?
Acil ve az adetli kağıt çanta ihtiyacınız mı var?
Hediye alışverişi için acil ambalaj mı lazım?
En iyi fiyat burada! Fiyatlarımızı mutlaka kıyaslayınız.

Varak yaldızlı karton çanta fiyatları
Altın varak ve kurdele saplı karton çanta

Altın varak ve kurdele saplı lüks karton çanta fiyatlarımızı görmeden sipariş vermeyin. 

Kraft, karton ve Amerikan bristol'den üretilen ofset baskı sistemi ile rengarenk bir baskıyla renklendirilen, mat veya parlak selofan ilavesiyle, şekillendirilen, varak yaldız veya kısmi lak ile hazırlanan, pp ip sap , kurdele veya el geçme olarak son halini alan, usta ellerde yapıştırılarak ortaya çıkarılan, harika bir kağıt çantanın üretim hikayesini yazıyoruz.

  Her yerdeyiz, İnternetteyiz...

fantazi karton çanta
lux karton çanta
Günümüzde artık herkes her şeyi internette arıyor. Nerede tatil yapacağını, nerede ne yiyeceğini, neleri okuyup neleri seyredeceğini internete danışıyor. Google, Yandex ve Bing gibi arama motorları sayesinde her istediğine anında ulaşıyor, alternatif seçenekleri değerlendiriyor ve siparişini veriyor. Cere Ambalaj olarak hem web sitemizi hem de sosyal medya hesaplarımızı aktif olarak kullanıyoruz.
karton poşet çeşitleri el gecmeli
el geçmeli karton poşet
 Lüks karton çanta ihtiyacınıza en hızlı çözüm ortağınız Cere Ambalaj

Kağit torba nasıl yapılır? Karton çanta nasıl yapılır? Kağıt poşet nasıl yapılır? Kağıt çanta nasıl yapılır? 

Gofre nedir? Gren nedir?
Giyim mağazaları ve moda evleri için büyük boy karton çantalar. Selefon kaplı, renkli baskılı, ip saplı karton çanta. Özel desen uygulaması yani gren yapılmış çantalar. Gren, kağıt üzerine ince çizgiler veya değişik desenler uygulamanın adıdır. Gren matbaacılıkta sık kullanılan ve özellikle fantazi ürünlerin yapımında kullanılır. Tabii; gren ile birlikte varak yaldız basılmış markayı belirgin göstermek için marka olan yere kabartma uygulanmaktadır. Buna da matbaacılık da gofre denmektedir.

TİM logo + TİM jpg
TİM karton poşetleri

Selefon kaplama 
Mat selefon veya parlak selefon karton çantalarda özellikle zemin baskılarda yapılması tavsiye edilir. Hem boya korunur hem de yağışlı havalarda kartonun ıslanmasını önler. Ayrıca daha kaliteli bir görüntü oluşturmaktadır. 

Aksesuar, gözlükçü, gömlek, triko, takım elbise, gelinlikçiler, eczane, parfümeri, kuyumcu, sigorta şirketleri ve tüm sektörlerin kullanabileceği kağıt poşetler. Gözlükçüler, takı ve aksesuar satan mağazalar, kuyumculara ve parfümeri ve bijuterilere özel karton çantalar. Tüm eczaneler, güzellik ve bakım merkezleri sizler de küçük boy kağıt poşetlerden sipariş edebilirsiniz.

Fuar kağıt poşetleri: Firmanızın tanıtımı için dev bütçeler ayırdığınızı biliyoruz. Tanıtım filmleri, broşürler, hediyelik promosyon ürünleri vb. çalışmalar yapıyorsunuz. İşte bu promosyon ürünleri için şık bir karton çantaya ne dersiniz?
lüks msğaza karton poşetleri
nedret taciroğlu karton çanta

Karton poşet yapımı, karton çanta ölçüleri, kağıt poşet yapımı, ucuz kağıt poşet, 2.matbaacılar sitesi,
kağıt poşet imalatı, 2. matbaacılar sitesi,kağıt poşet, karton çanta topkapı
Karton çantalar sadece giyim mağazalarında kullanılan ambalaj ürünü değildir. Her sektörden firmalar değişik amaçlarla sipariş vermektedirler. Fuarlar, açılışlar, ürün tanıtım toplantıları, hediye alışverişleri gibi değişik etkinliklerde firmanızın tanıtımında kullanabileceğiniz bir reklam aracıdır.
kraft poşet 2021
ipli kraft poşet


Ön ödeme için; Yapı Kredi Bankası ve Garanti Bankası'ndaki hesaplarımıza havale kabul ediyoruz. Alışverişlerimizde şimdilik kredi kartı geçerli değildir.

NOT: Naturel kraft üzerine beyaz baskı yapılmaktadır. İnce kraft poşet üretmiyoruz. Burgu saplı kağıt poşet veya büküm saplı kağıt poşet fabrika ürüdür ve tüketimi çok olan firmaların ucuz olduğu için tercih ettiği kağıt poşettir. Kağıt paket, kağıt çanta, kağıt ambalaj, kraft çanta, poşetçi, poşet bastırma işleriniz için hemen bizimle iletişime geçin.

Siz yeter ki; bu sayfaya kadar gelip bizimle iletişime geçin. 
Sorularınız mı var? Lütfen hemen bizi arayın:  0212 567 37 99
Cevdet Aykan DEMİR



2021 

Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul karton çanta, kağıt poşet imalatı ve satış merkezi

İstanbul karton poşet üretim merkezi olarak; karton çanta, kağıt poşet ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümler üretiyoruz. En kısa sürede, uygun fiyata karton çanta ve kağıt poşet tedarikçiniz olmayı istiyoruz. Karton çanta imalatındaki 21 yıllık tecrübemizle karton çanta üretimi burada... Bahar butik karton çanta Günün her saati bizi arayabilirsiniz. 0537 2841413 Battal boy karton çanta Kartn poşet yeni modellerini görmek ve sipariş vermek için bizi arayın! Marka baskılı karton çanta  Hediye poşetleri, hastane röntgen çantaları, kraft kağıt poşetler, ambalaj kağıdı, karton dosya  fiyatlarını burada bulabilirsiniz. Mağazanızdaki satışlarınız için kağıt poşet satın almak, Karton çanta siparişi vermek veya kağıt çanta modellerini görmek için kağıt çanta sitemizi ziyaret ettiğinizi düşünüyoruz. Kağıt poşet imalatçıları ile iletişime geçerek baskılı kağıt poşet fiyatlarını öğrenmek, kağıt poşet siparişi vermek için doğru yere geldiğinize emin olabilirsiniz. Başta İstanbul olmak ü

Kağıt poşet üretimi | lüks kağıt torba modelleri

Grafik tasarımından ofset baskısına, selefon ve kesiminden usta ellerin mahareti olan yapıştırma aşamasına kadar, büyük bir titizlik içerisinde üretim yapıyor, en iyiyi, en hızlı şekilde ve uygun fiyata sunuyoruz. Unutmadan biz sadece karton çanta yapıyoruz. Hadi ara; 05372841413 Büyük boy karton çanta -2023 Uygun fiyat, kaliteli ürün ve hızlı teslimat için bizi tercih edin.! Özel baskılı karton çantalar Her işi yapan aslında hiç bir işi yapamaz prensibinden yola çıkarak, sadece kağıt poşet ve karton çanta imalatı yapıyoruz. karton çanta modelleri  Kağıt poşet imalatında iddialıyız. Türkiye'nin her yerinden sipariş verebilirsiniz... Fiyatlarımızı görmeden karton çanta siparişi vermeyin. varak yaldizli karton canta Altın ve gümüş varak baskı yapılmış selefonlu karton çanta çeşitleri kağıt poşet imalati  Mağaza için kağıt çantalar Sizler de en uygun fiyata kağıt poşet ve karton çanta satın almak için en doğru yerdesiniz. Karton çanta satın almak içi

Türkiye'de karton çanta ve kağıt poşet üretimi, pazarlaması

Türkiye karton çanta ve kağıt poşet imalatında ileri bir seviyededir. Kağıt poşet imalatı, karton poşet fiyatları, karton çanta modelleri hakkında bilgileri burada bulabilirsiniz. Karton çanta ve kağıt poşet tüketimi, sipariş yöntemleri ve kağıt ambalaj hakkında bilinmesi gereken önemli detaylar burada. Dünyanın bir çok ülkesinde, “doğaya saygı” gereğince yasal kararlarla plastik ambalaj yerine geri dönüşümlü kağıt ambalaj kullanımı zorunlu hale getirildi. Üzülerek belirtmek isterim ki; Türkiye’de bu konuda henüz yeterli bir duyarlılık gösterilmemektedir. Bir kaç küçük yerel yönetim dışında konu hakkında hiç bir yeni gelişme yoktur.  Türkiye'de kağıt poşet üretimi, kağıt poşet imalatçıları hakkında; Türkiye’de baskı, yapıştırma ve diğer üretim teknikleri konusunda hiç bir sorun veya sıkıntı bulunmamaktadır. Ambalaj sektöründe son teknoloji ürünü matbaa ve ambalaj makineleri ile imalat yapılmaktadır. En az plastik ambalaj üretimi kadar kağıt/karton poşet üretimi de

Karton poşet üreticisi | karton poşet çeşitleri

Türkiye'nin karton poşet imalatçısı Cere Ambalaj olarak acil ihtiyaçlarınıza kısa sürede çözüm olanağı sunuyoruz. İmalatçı firma ile çalışmanın sizlere kalite, zaman ve maliyet açısından sağladığı faydaları bizimle keşfedin. İster 500 adet, ister 5 bin adet olsun tüm siparişleriniz titizlikle hazırlanır ve başta Türkiye olmak üzere dünyanın her yerindeki müşterilerimize ulaştırılır.  Addres mika karton poşet  Ortalama 2-3 iş gününde karton poşet siparişinizi hazırlayıp, teslim ediyoruz. Üretici firmadan uygun fiyata kağıt çantalar. İp saplı ve kurdela saplı kraft poşetler. Fuar, organizasyon, açılışlarda ürünlerinizi koyarak, tanıtım yapacağınız  kağıt poşetler. Hepsi burada! Lüks karton poşet  Lüks karton poşetler, kraft kağıt torbalar burada!  Karton çanta ve kağıt poşet üretimi yapan ve ülkemizin öncü firmalarından olan Cere Ambalaj'ın iletişim, bilgi, reklam, tanıtım, satış ve pazarlama sitesindesiniz. Bu sitede karton çanta ve k

Karton çanta ve kağıt poşet ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümler

Sipariş üzerine karton çanta, kağıt poşet ve kağıt çanta imalatı ve satışı yapan kağıt poşetçi Cere Ambalaj sizlere hangi avantajlari sunuyor? Karton poşet tercihinizde neden bizi seçmelisiniz? İp saplı kağıt poşet veya kurdeleli kağıt çanta ihtiyaçlarınıza en hızlı çözüm burada! Hangi faktörler bizi diğerlerinden farklı kılıyor? Kağıt ambalaj tercihinizde neden bizi seçmelisiniz? Kağıt poşet imalatı hakkında tüm bilgileri ve kağıt poşet sektörü hakkındaki son gelişmeleri ilk bizden duyacaksınız! 18 yıllık tecrübemizle sizlere en kısa zamanda, en uygun fiyata ve kaliteden asla taviz vermeden kağıt poşet sektöründe sizlerin çözüm ortağı olmak istiyoruz. Kraft kağıdı ile yapılmış kağıt çanta almak, kağıt poşet ve karton çanta veya kraft çanta fiyatlarını kıyaslamak adına ya da karton poşet modellerini görmek için bizimle iletişime geçin.  Baskılı karton çanta imalatı için herhangi bir adet sınırı yoktur. Ancak; az adetli ve marka baskılı hediyelik karton çantalarda birim fiyatında art