Ana içeriğe atla

Kağıt poşet üretimi | lüks kağıt torba modelleri

Grafik tasarımından ofset baskısına, selefon ve kesiminden usta ellerin mahareti olan yapıştırma aşamasına kadar, büyük bir titizlik içerisinde üretim yapıyor, en iyiyi, en hızlı şekilde ve uygun fiyata sunuyoruz. Unutmadan biz sadece karton çanta yapıyoruz. Hadi ara; 05372841413

Abiye için karton çanta modelleri
Büyük boy karton çanta -2023

Uygun fiyat, kaliteli ürün ve hızlı teslimat için bizi tercih edin.!

turuncu karton çanta 2021
Özel baskılı karton çantalar
Her işi yapan aslında hiç bir işi yapamaz prensibinden yola çıkarak, sadece kağıt poşet ve karton çanta imalatı yapıyoruz.
karton çanta modeli
karton çanta modelleri 
Kağıt poşet imalatında iddialıyız. Türkiye'nin her yerinden sipariş verebilirsiniz...
Fiyatlarımızı görmeden karton çanta siparişi vermeyin.

varakli karton canta
varak yaldizli karton canta

Altın ve gümüş varak baskı yapılmış selefonlu karton çanta çeşitleri


aksesuar cantasi
kağıt poşet imalati 

Mağaza için kağıt çantalar Sizler de en uygun fiyata kağıt poşet ve karton çanta satın almak için en doğru yerdesiniz. Karton çanta satın almak için doğru yerdesiniz. Menfaatiniz için bizden fiyat almadan karton çanta siparişi vermeyiniz!

karon alışveriş poşetlei
webtures kağıt poşet 
Karton çanta, kağıt torba, kraft çanta, karton ambalaj, karton torba uygun fiyat, seri imalat bol çeşit alternatif ürün kagitposetcim'de!

Sosyal medya araçları ile birlikte whatsApp, e-mail, telefon ile bize hızla ulaşabilirsiniz. İstediğiniz özellikteki ürünü tarif edebilir fiyat teklifi alabilir, diğer firmalar ile fiyatlarımızı kıyaslayabilirsiniz...

kamu kurumları için karton çanta

İnternet arama motorlarında yapacağız küçük bir arama ile kağıt poşet siparişinin yanısıra kağıt poşet, karton çanta ve kraft torbalar hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Kağıt poşet satın almak için bize günün 24 saati whatsApp, email, telefon ve sosyal medya siteleri aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Grafik tasarımının onayından sonra 3 günde kağıt poşet siparişiniz hazır hale gelmektedir

Kimler için karton poşet üretiyoruz?
Hemen hemen tüm sektörlerdeki firmaların ihtiyaçlarına göre bir poşet imalatı yapılmaktadır. Giyim sektöründen gıda sektörüne, turizmden reklam sektörüne, sağlık sektöründen eğitim sektörüne kadar aklınıza gelebilecek tüm sektörlerden müşterilerimiz mevcuttur.

Pastane ve tatlıcılara özel geniş körüklü kağıt poşet imalatı.
Baklavacı, tatlıcı ve pastacılar kısaca pastahaneler için hazırlanmış büyük boy geniş körük ve tabanlı karton çantalar. Kutusu ile birlikte kullanabileceğiniz tatlı, baklava, pasta,börek için geniş körüklü çanta örneklerimiz vardır. Pastane poşetleri diğer posetlere göre daha kalın gramajlı kartonlardan yapılmaktadır ve daha fazla ağırlık taşıyabilmesi için mutlaka selefon kaplama yapılması tavsiye edilmektedir.
cep telefonu satıcıları için karton poşet
samsung kraft poşet
Hastaneler için röntgen zarfları; Hastanelere özel tasarlanan röntgen filmleri için ambalaj ürünleri.

Hastanelere özel,el geçmeli, selefonlu röntgen zarfları. Büyük boy film koymak için ve küçük boy röntgen filmleri için 2 ebadımız mevcuttur. Ancak, istediğiniz ebatta da röntgen zarfı yaptırabilirisiniz. Sadece küçük bir bıçak ücreti ile her model ve her ebat ürün siparişi verebilirsiniz.

Hediyelik ürünler, parfümeri, cüzdancı, kuyumcular için şık tasarlanmış karton çantalar;

Küçük boy aksesuar ambalajları. Varak yaldızlı, gofre kabartmalı, selefon kaplamalı, ip saplı, şık tasarlanmış defalarca kullanılan ve her evde sizin ücretsiz reklamınızı yapacak kağıt poşetler.

Naylon torba ile kıyaslanamayacak kadar etkili, sizi en iyi tanıtıp markanızı duyuracak önemli bir reklam aracıdır.

Giyim mağazaları için kağıt çantalar;

Giyim mağazaları ve mode evleri, gelinlik ve abiye satan mağazalar, ayakkabı mağazaları için tasarlanmış, ofset baskılı, mat selefonlu, varak yaldız baskılı, ip ve kurdela saplı büyük boy bir karton torba ve karton çanta fiyatları için hemen bizimle iletişime geçin!

Kasap, et restaurantları, balıkçılar için ambalaj ürünleri; Kasap, et lokantaları, steak hause, balık satan iş yerlerinin kullanacağı ucuz karton torba tercihi

Ambalaj tercihinizde; Markanızı en iyi temsil edecek, tamamen sizin isteğinize göre tasarlanmış şık bir kağıt poşet için hemen bizden fiyat teklifi isteyebilirsiniz. Siparişinizle birlikte hızlı bir şekilde üretim aşamasına geçilmektedir.

Karton çanta, en uygun fiyata karton çanta, karton çanta imalatçısı, karton çanta üretim satış ve pazarlaması

Bir reklam aracı olarak kağıt poşet

Ambalaj ürünlerinin ve özellikle de kağıt poşet tercihinizin sokaktaki temsilciniz olduğu hep akılda bulundurulmalıdır. Sabit bir bilboarda verdiğiniz reklam ücreti ile binlerce kağıt poset yaptırabilir ve bunları binlerce seyyar reklam aracına dönüştürebilirsiniz. Unutulmamalı ki; kağıt poşet bir defa kullanıp atılan bir taşıma torbası değildir. Defalarca kullanılan ve saklanılan bir üründür.

Bir açılışınız mı var? Fuara mı katılıyorsunuz ve promosyon ürünlerinizi nasıl sunacağınızı mı dert ediniyorsunuz?Haydı; siz de hemen bizi arayın veya whatsapp'dan yazın. En hızlı şekilde 3 günde siparişiniz hazır olsun.

Sizler adına sorun değil çözüm üretmek için buradayız.!

Gömlek imalat ve satış firmaları için mükemmel desenlerde hazırlanmış tasarım harikası ürünler.

Üniversiteler, Belediyeler, kamu kurum ve kuruluşları için renkli kağıt poşetler. Kitap, dergi, broşür gibi tanıtım ürünlerinizi koyabileceğiniz şık tasarımlı orta boy karton çantalar. Hastaneler, pastaneler, restaurantlar... Tüm ambalaj ihtiyaçlarınıza profosyonel çözümler sunacak, sizi asla mağdur etmeyecek üretici firmayız.

Kaliteli, renkli karton dosya imalatı

Kaliteli karton dosyalar. Amerikan bristol ve kuşe'ye renkli baskı yapılmış, cepli - selefon kaplamalı, cepli karton dosya üretimi yapıyoruz. Sunumlarınızda, iş ve fiyat tekliflerinizde firmanızın logosu basılmış, cepli kartvizit koyma yeri olan kalın gramajlı karton dosya için bizden de fiyat alabilir, üretici firma farkını görebilirsiniz.

Her zaman daha güzelini üretmek için çalışıyoruz. İşimizi severek yapıyoruz ve sürekli gelişmeleri takip ediyoruz. Müşterilerimizin isteğine göre çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. Beyaz zemin üzerine renkli logo basımı, baskılı veya baskısız kağıt ambalaj.Örneğin; Kraft poşet üzerine serigrafi ile beyaz renk baskı yapılabildiğini öğrendik ve bunu bir müşterimizle paylaşıp krafta beyaz baskı yaparak şık bir kraft poşet ürettik.

lens poşet, gözlük ve aksesuar çantası
lens dünyasi karton poşet

Aksesuar, gözlükçü, gömlek, triko, takım elbise, gelinlikçiler, eczane, parfümeri, kuyumcu, sigorta şirketleri ve tüm sektörlerin kullanabileceği kağıt poşetler. Gözlükçüler, takı ve aksesuar satan mağazalar, kuyumculara ve parfümerilere özel karton çantalar. Tüm eczaneler, güzellik ve bakım merkezleri sizler de küçük boy kağıt poşetlerden sipariş edebilirsiniz.

Giyim mağazaları ve moda evleri için büyük boy karton çantalar. Selefon kaplı, renkli baskılı, ip saplı karton çanta. Nedret Taciroğlu görselinden de anlaşılacağı üzere gren baskısı uygulanmıştır. Gren, kağıt üzerine ince çizgiler veya değişik desenler uygulamanın adıdır. Gren matbaacılıkta sık kullanılan ve özellikle fantazi ürünler için kullanılır. Tabii; gren ile birlikte varak yaldız basılmış markayı belirgin göstermek için marka olan yere kabartma yapılmaktadır. Buna da matbaacılkta gofre denmektedir.

Büyük boy kağıt poşetler özellikle giyim mağazaları ve moda evlerinde kullanılmaktadır. Sizlerde sattığınız takım elbise, gelinlik, abiye kıyafetler vb. için kağıt ambalaj ürünlerini sipariş etmek istemez misiniz? Markanızın sokaktaki en etkili temsilcisi baskılı karton poşet ve kağıt poşet çanta siparişi için çok yakınınızdayız. Sadece bir kaç tuş ile hemen bize ulaşın ve sizlerde bu farkı bizimle yaşayın.

Fuar için kağıt poşetler: Firmanızın tanıtımı için dev bütçeler ayırdığınızı biliyoruz. Tanıtım filmleri, broşürler, hediyelik promosyon ürünleri vb. çalışmalar yapıyorsunuz. İşte bu promosyon ürünleri için şık bir karton çantaya ne dersiniz?

Karton çantalar sadece giyim mağazalarında kullanılan ambalaj ürünü değildir. Her sektörden firmalar değişik amaçlarla sipariş vermektedirler. Fuarlar, açılışlar, ürün tanıtım toplantıları, hediye alışverişleri gibi değişik etkinliklerde firmanızın tanıtımında kullanabileceğiniz bir reklam aracıdır.

Sizler için uygun bir karton ve kağıt ambalajımız mutlaka vardır. Sizlerin İstediğin ebatta ve istediği sayıda bir kağıt poşet üretebiliriz.

Özel ebatlar dışında, 50, 100, 200 adet gibi az miktarlardaki karton çantalar, ön ödeme koşuluyla 3 iş günü içinde teslim edilir. İstediğiniz adette ürün sipariş edebilirsiniz.Siparişiniz üç iş gününde kargoya verilir veya atölyemizden teslim edilir.

NOT: Kağıt burgu saplı ince beyaz kraft poset imalatımız yoktur. Ürettiğimiz karton çantaların örneklerine bakarak fiyat teklifi istemeniz menfaatiniz icabıdır.

İnternetten kağıt poşet siparişi; 7/24 bize yazın ya da arayın.

"Doğaya saygı için kraft ambalaj ürünlerini tercih edin, Doğa size minnettar kalacaktır."

küçük karton poşet modelleri
kuyumcu çantaları

- Karton çanta üreticisi firmamızdan yeni karton çantalar... Rengarenk ofset baskılı ürünler...

- Naturel kraft doğaya dönüşüm ürüdür. Kraft çantalar; 130 gr, 160 gr ve 215 gr. kraft'tan imal edilmektedir.

- Baskılı veya baskısız, marka ve logo baskılı değişik desenlerde tasarlanmış ip saplı karton çantalar

- Her sektörün ihtiyacı olan reklam poşetleri.

- 2023 yılında modern ve şık mağaza poşetleri. Giyim mağazaları, moda evleri, terziler için mükemmel bir ambalaj için kağıt ambalaj ürünleri. Hediyelik alışveriş malzemeleri.

- 225 gr. Exprınt kağıt + 4 renk baskı + ip saplı çocuk giyim gazaları için rengarenk poşetlerden siz de sipariş verebilirsiniz.

- Açılış, organizasyon, fuar ve davetlerinizde kullanabileceğiniz orta boy, selefonlu karton poşetler

- Parfümeri mağazaları için rengarenk altın varak baskılı, kuşe kağida basılmış selefonlu ve ipli kağıt poşetler

- Kurdelalı, parlak selefonlu, ofset baskı şık ve sade poşetlerden sizlerde uygun fiyatla sipariş verebilirsiniz.

- Giyim mağazaları için; battal boy poşetler. Takım elbise, abiye kıyafetler, gelinlikçilere özel battal boy karton poşetlerimizden sizde sipariş verebilir, karton poşet ayrıcalığını bizimle yaşayabilirsiniz.

- Özel ürünler ve hediyelikler için şık kurdelalı karton çanta. Rengarenk baskısı ile hediye alışverişinde farkınız olacaktır.

- Ofset baskı ve selefon üzerine altın varak baskı ve gofre ile kabartılmış markanızın logosu. Giyim mağazaları, moda evlerinin markasını tanıtabileceği modern tasarımlı şık karton çantalar.

Giyim mağazaları, gömlekçiler içn renkli karton çantalar

- Rengarenk kağıt poşetler. Sizlerden gelen görsellerle dizayn edilmiş,özel marka baskılı ve defalarca kullanılabilen tasarruflu kağıt posetler

- Kuşe ve selefonlu aksesuar ve parfümeri gibi satış mağazalarına yönelik, geniş körüklü karton
ayakkabı magazaları için karton çanta
giyim magaza çantası

- Hediye çanta

- Marka tanıtımınız için sokaktaki temsilciniz olacak şık tasarımlı büyük boy kağıt poşetler.

- Yerli bristol, 4 renk ofset baskılı, ip saplı kağıt poşet, karton çanta imalatı

- Hastaneler için röntgen zarfları. Röntgen zarfları 2 boy olarak üretilmektedir. Büyük boy filmlere özel ve küçük boy filmlere özel olarak üretilen röntgen zarfları el geçmeli olarak imal edilmektedir.

- El geçmeli poşetler. Hastanelere özel renkli marka baskılı karton röntgen zarfları

- Toptan ve perakende kağıt poşet satışı yapılmaktadır. 2. Matbaacılar Sitesi - Topkapı - Bayrampaşa - Müşteri hizmetleri : (0212) 567 37 99

Kurumsal firmalar için profosyonel çözümler sunuyoruz. Her türlü yenilikçi ve yaratıcı fikirleriniz önemsiyor, desteğinizi bekliyoruz. Çorap, hediyelik eşya, aksesuar, optik ve lens dükkanları için küçük boy karton poşetler;

Hediyelik ürünler, parfümeri, cüzdancı, kuyumcular için şık tasarlanmış karton çantalar;



Giyim mağazaları için rengarenk, büyük boy karton çantalar. Parlak veya mat selefonlu, altın varak, gümüş varaklı. Her zevke göre ayrı ayrı tasarlanabilen kağıt poşetler sizin diğerlerinden farkınızdır. Farkınızı bizimle yaşayın!

kurdela sağlı karton çanta
ip saplı karton poşet

Büyük boy renkli ve selefonlu örnek modellerimizi görmek ister misiniz?
WhatsApp ile bize yazın. İstediğiniz ebat ve kalitede görselleri sizle paylaşalım.

battal boy kağıt poşet
renkli karton poşet
Battal boy renkli, parlak ve parlak selefonlu kağit poşet modeli. 54 x 39 x 13 cm ebadında, 4 renk baskılı, parlak selefonlu karton poşet için doğru yerdesiniz. Haydi siz de whatsApp üzerinden bize yazın ve fiyatlarımız hakkında bilgi alın. İmalatçı firma farkını yaşayın.
Amerikan bristol, Exprınt karton, lüx tripleks karton, kuşeden üretilen orta boy örnekleri... İmalatçısı firmadan karton çanta modelleri. 24 x 39 x 9 veya 25 x 38 x 8 cö orta boy karton poşet

17 x 26 x 7 cm ebadında küçük boy aksesuar poşetleri. İhtiyacınızı bize bildirin size uygun ürünlerimizi paylaşalım.
karton çanta imalatçısı
inotec karton çanta
Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulubü / İstanbul

Üniversitelerin tanıtım amaçlı kullanabileceği karton cantalar

BAU yapı kulubü kağıt çanta
Kraft torba imalatı
Kraft kağıda baskı yapılmış şık kraft çantalar.


Rengarenk karton çantalar. 4 renk ofset baskılı, parlak veya mat selefon kaplamalı, ip saplı...

Çeşitli tanıtım, açılış ve fuarlarda kullanabileceğiniz istediğiniz ebat ve miktarda sipariş edebileceğiniz ön ödemeli karton çanta modelleri.
karton poşetlerde el geçme nasıl yapılır


Optik ve lens firmaları için şık ambalaj malzemeleri. Geri dönüşümlü, çevre dostu kraft çantalar.



selefonlu karton poşet
avivasa logo karton poşet
Sigorta firmaları için karton poşet örnekleri.
Deri, cüzdan ve aksesuar için karton çantalar.
Spor kulüplerine lisanslı ürün satışlarında kullanabilecekleri zarf şekli hediye paketleri.

hediyelik karton çantalar
trabzonspor karton çanta

25 x 20 x 8 cm ebadında gözlük ve lens mağazalarına özel ebatlar
39 x 24 x 9 cm ebadında gömlekçilere özel ebatlar.
BİSSE gömlek
gömlek karton poşetleri
Bisse gömlek poşetleri


24 x 39 x 8 cm ebadındaki bir karton poşet ile sizlerde kurumunuzun tanıtımını yapabilirsiniz. Yapmanız gereken çok basit. Firma logosu ile birlikte vermek istediğiniz mesajı bize e-mail atıp, 0212-567 37 99 numaralı telefonumuzdan bizimle iletişime geçmeniz yeterli.
İBB karton çanta

2.Matbaacılar Sitesi / Topkapı İstanbul


Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul karton çanta, kağıt poşet imalatı ve satış merkezi

İstanbul karton poşet üretim merkezi olarak; karton çanta, kağıt poşet ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümler üretiyoruz. En kısa sürede, uygun fiyata karton çanta ve kağıt poşet tedarikçiniz olmayı istiyoruz. Karton çanta imalatındaki 21 yıllık tecrübemizle karton çanta üretimi burada... Bahar butik karton çanta Günün her saati bizi arayabilirsiniz. 0537 2841413 Battal boy karton çanta Kartn poşet yeni modellerini görmek ve sipariş vermek için bizi arayın! Marka baskılı karton çanta  Hediye poşetleri, hastane röntgen çantaları, kraft kağıt poşetler, ambalaj kağıdı, karton dosya  fiyatlarını burada bulabilirsiniz. Mağazanızdaki satışlarınız için kağıt poşet satın almak, Karton çanta siparişi vermek veya kağıt çanta modellerini görmek için kağıt çanta sitemizi ziyaret ettiğinizi düşünüyoruz. Kağıt poşet imalatçıları ile iletişime geçerek baskılı kağıt poşet fiyatlarını öğrenmek, kağıt poşet siparişi vermek için doğru yere geldiğinize emin olabilirsiniz. Başta İstanbul olmak ü

Türkiye'de karton çanta ve kağıt poşet üretimi, pazarlaması

Türkiye karton çanta ve kağıt poşet imalatında ileri bir seviyededir. Kağıt poşet imalatı, karton poşet fiyatları, karton çanta modelleri hakkında bilgileri burada bulabilirsiniz. Karton çanta ve kağıt poşet tüketimi, sipariş yöntemleri ve kağıt ambalaj hakkında bilinmesi gereken önemli detaylar burada. Dünyanın bir çok ülkesinde, “doğaya saygı” gereğince yasal kararlarla plastik ambalaj yerine geri dönüşümlü kağıt ambalaj kullanımı zorunlu hale getirildi. Üzülerek belirtmek isterim ki; Türkiye’de bu konuda henüz yeterli bir duyarlılık gösterilmemektedir. Bir kaç küçük yerel yönetim dışında konu hakkında hiç bir yeni gelişme yoktur.  Türkiye'de kağıt poşet üretimi, kağıt poşet imalatçıları hakkında; Türkiye’de baskı, yapıştırma ve diğer üretim teknikleri konusunda hiç bir sorun veya sıkıntı bulunmamaktadır. Ambalaj sektöründe son teknoloji ürünü matbaa ve ambalaj makineleri ile imalat yapılmaktadır. En az plastik ambalaj üretimi kadar kağıt/karton poşet üretimi de

Karton çanta, kağıt poşet üretimi burada!

Cere Ambalaj, İstanbul'da bir karton çanta ve kağıt poşet üreticisidir. Lüks karton poşetler, hediyelik kağıt çantalar, baskılı kağıt torbalar, promosyon kağıt poşetleri, fuar karton çantaları, ambalaj kağıtları burada. Geri dönüşümlü kraft çantalar, ip saplı kağıt poşetler. 3 iş gününde teslimat! Karton, Amerikan bristol, kuşe ve kraft kağıtlardan yapılan ofset baskılı karton çanta, kağıt poşetler ve hastane röntgen çantalarının imalat ve satışı,  Butik için karton çantalar İnternet üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde, en uygun fiyata karton çanta siparişi verebileceğiniz, kaliteden asla taviz vermeden 3 iş gününde siparişinizi teslim alabileceğiniz kağıt poşet imalatçısıyız. İddia ediyoruz, karton çanta da bizden daha hızlısı yok! Alışverişlerinizde doğa dostu karton çanta kullanınız. Ambalaj olarak kağıt poşet kullan doğayı koru! Butik karton çanta Karton çanta fiyatları ve renkli karton çanta satışı ile karton çanta modelleri ile ilgili tüm bilgiler. İstanbul'daki k

Karton çanta ve kağıt poşet ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümler

Sipariş üzerine karton çanta, kağıt poşet ve kağıt çanta imalatı ve satışı yapan kağıt poşetçi Cere Ambalaj sizlere hangi avantajlari sunuyor? Karton poşet tercihinizde neden bizi seçmelisiniz? İp saplı kağıt poşet veya kurdeleli kağıt çanta ihtiyaçlarınıza en hızlı çözüm burada! Hangi faktörler bizi diğerlerinden farklı kılıyor? Kağıt ambalaj tercihinizde neden bizi seçmelisiniz? Kağıt poşet imalatı hakkında tüm bilgileri ve kağıt poşet sektörü hakkındaki son gelişmeleri ilk bizden duyacaksınız! 18 yıllık tecrübemizle sizlere en kısa zamanda, en uygun fiyata ve kaliteden asla taviz vermeden kağıt poşet sektöründe sizlerin çözüm ortağı olmak istiyoruz. Kraft kağıdı ile yapılmış kağıt çanta almak, kağıt poşet ve karton çanta veya kraft çanta fiyatlarını kıyaslamak adına ya da karton poşet modellerini görmek için bizimle iletişime geçin.  Baskılı karton çanta imalatı için herhangi bir adet sınırı yoktur. Ancak; az adetli ve marka baskılı hediyelik karton çantalarda birim fiyatında art

Karton poşet üreticisi | karton poşet çeşitleri

Türkiye'nin karton poşet imalatçısı Cere Ambalaj olarak acil ihtiyaçlarınıza kısa sürede çözüm olanağı sunuyoruz. İmalatçı firma ile çalışmanın sizlere kalite, zaman ve maliyet açısından sağladığı faydaları bizimle keşfedin. İster 500 adet, ister 5 bin adet olsun tüm siparişleriniz titizlikle hazırlanır ve başta Türkiye olmak üzere dünyanın her yerindeki müşterilerimize ulaştırılır.  Addres mika karton poşet  Ortalama 2-3 iş gününde karton poşet siparişinizi hazırlayıp, teslim ediyoruz. Üretici firmadan uygun fiyata kağıt çantalar. İp saplı ve kurdela saplı kraft poşetler. Fuar, organizasyon, açılışlarda ürünlerinizi koyarak, tanıtım yapacağınız  kağıt poşetler. Hepsi burada! Lüks karton poşet  Lüks karton poşetler, kraft kağıt torbalar burada!  Karton çanta ve kağıt poşet üretimi yapan ve ülkemizin öncü firmalarından olan Cere Ambalaj'ın iletişim, bilgi, reklam, tanıtım, satış ve pazarlama sitesindesiniz. Bu sitede karton çanta ve k