Ana içeriğe atla

Türkiye'de karton çanta ve kağıt poşet üretimi, pazarlaması

Türkiye karton çanta ve kağıt poşet imalatında ileri bir seviyededir. Kağıt poşet imalatı, karton poşet fiyatları, karton çanta modelleri hakkında bilgileri burada bulabilirsiniz. Karton çanta ve kağıt poşet tüketimi, sipariş yöntemleri ve kağıt ambalaj hakkında bilinmesi gereken önemli detaylar burada. Dünyanın bir çok ülkesinde, “doğaya saygı” gereğince yasal kararlarla plastik ambalaj yerine geri dönüşümlü kağıt ambalaj kullanımı zorunlu hale getirildi. Üzülerek belirtmek isterim ki; Türkiye’de bu konuda henüz yeterli bir duyarlılık gösterilmemektedir. Bir kaç küçük yerel yönetim dışında konu hakkında hiç bir yeni gelişme yoktur. 


Türkiye'de kağıt poşet üretimi, kağıt poşet imalatçıları hakkında;

Türkiye’de baskı, yapıştırma ve diğer üretim teknikleri konusunda hiç bir sorun veya sıkıntı bulunmamaktadır. Ambalaj sektöründe son teknoloji ürünü matbaa ve ambalaj makineleri ile imalat yapılmaktadır. En az plastik ambalaj üretimi kadar kağıt/karton poşet üretimi de en son teknoloji ürünleri ile hızlı ve kaliteli bir şekilde imalatı yapılarak müşterilerin hizmetine sunulmaktadır. Kraft, Exprınt, Lüxtriplex, Amerikan Bristol, Kuşe, 1.hamur, Yerli bristol vb. kağıtların temininde her hangi bir sıkıntı yoktur.
kraft kağıt çanta imalatı
ipli Kraft çanta

Kağıt poşet ve karton çanta fiyatları bütçenizi aşıyorsa, alternatif ürünleri de değerlendirebilirsiniz. Geri dönüşüm ürünü kraft torba fiyatları hakkında poşetçinizden bilgi alabilir, modern tasarımlı sade ve şık bir kraft poşet siparişi verebilirsiniz. Çünkü; kraft poşet diğer ofset baskılı kağıt torba modellerine göre son derece ekonomiktir. Bildiğiniz gibi kraft ambalajlar % 100 geri dönüşüm ürünüdür. Her bütçeye uygun bir kağıt ambalaj ürünü mutlaka vardır.

Türkiye'de yeni kağıt poşet pazarlama teknikleri;
Hediye karton çanta
lüks karton poşetler

Geleneksel pazarlama tekniklerinden olan imalatçının müşteriyi bulma ve teklif verme sistemi her gün biraz daha geçerliliğini kaybetmektedir. Müşterilerin internet aracılıyla kağıt poşet üreticisi firmalara ulaşması daha kolay ve tercih edilebilir olması daha yaygın olarak kullanılmaktadır. Müşteriler bu vesileyle daha çok üreticiye ulaşıyor istek ve ihtiyaçlarına göre imalatçı firma bulabiliyor. Değişik firmaları ve ürünlerini inceliyor, ihtiyacı olan ürün hakkında bir çok firmadan fiyat teklifi alabiliyor. Bu da müşteriye daha fazla tercih hakkın doğurabiliyor.

Karton torba ve kağıt poşet ile plastik ambalajın arasındaki farkın değerlendirilmesi,

Yanlış bilgilendirme nedeniyle; karton çanta, kağıt poset veya kağıt ambalaj bir tasarruf aracı olarak düşünülmekte, kağıt ambalaj fiyatlarının çok yüksek olduğu varsayılmaktadır. Oysa ki; kağıt poşet ve ambalaj fiyatları bilinenin aksine fiyat - verim kıyası olarak değerlendirildiğinde çok daha ekonomik ve çok daha faydalı olduğu görülmektedir. Ayrıca, ambalaj tercihinizde sadece ambalaj ürününün fiyatını sorgulamak da son derece yanlıştır. Ambalajı tasarruf aracı olarak görmek son derece yanlış bir bakış açısıdır. Ambalaj ürününe ödediğiniz bedelin size sağlayacağı verimi asla gözden kaçırmamak gerekmektedir.

İnternetten karton çanta ve kağıt poşet siparişi nasıl verilir?

Karton çanta ve kağıt poşet siparişleri: İnternet üzerinden arama motorlarından yapacağınız kısa bir arama ile size en yakın imalatçı bir firmaya ulaşmanız artık çok kolay. Elbette eski geleneksel alışveriş alışkanlıkları hala kullanılmakta olsa da yaygın olarak internet teknolojojisi daha öne çıkmaktadır. Arama motorları desteği ile size en uygun ürünü bulur ve ihtiyacınızı en kısa yoldan ve sağlıklı bir şekilde temin edebilirsiniz.

Kağıt poşet üreticisi firmamıza, istediğiniz ürünün kağıt cinsini, ihtiyacınıza uygun ebatları, poşet üzerine nasıl bir baskı yaptırmak istediğinizi, kordon cins ve rengini ve sipariş adedini bildirmeniz yeterli. Grafik tasarımının onayından sonra ortalama üç iş günü içinde siparişinizi hazır hale getirmekteyiz.

İstanbul'da karton çanta nereden alınır?
İstanbul'da kağıt poşet imalatı yapan firmalar.
karton çanta fiyatları
2021 karton çanta çeşitleri

Karton çanta ve kağıt poşet temini için İstanbul'da; Bayrampaşa, Eminönü, Tahtakale, Topkapı 2.Matbaacılar sanayi sitesi, Topkapı Davutpaşa matbaacılar sitesi, Yüzyıl matbaacılar sitesi ,İstoç gibi matbaa ve ambalaj firmalarının yoğun olduğu yerlere gitmenize gerek kalmadan; internet üzerinden baskılı karton poşet siparişi verebilirsiniz. Sipariş anından itibaren yapım aşamasına kadar ürününüzü takip edebilir, siparişinizin teslim zamanı hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. İp saplı kağıt çanta

Hastane röntgen zarfı Hastane röntgen çantası, Görüntüleme merkezi çantası; Hastane ve Görüntüleme merkezlerinin ultrason, röntgen filmlerini korumak için yaptırdıkları el geçmeli röntgen çantaları...

Baskılı medikal karton çantaları, Baskılı eczane Çantaları, Baskılı Hastane Çantaları, Karton Röntgen Çantaları - Hastane zarfı, rontgen çantası, röntgen poşeti hastaneler emar ve tomografi labaratuvarlarınada kullanılan bir zarf ve karton çanta çeşididir.

Hastane röntgen zarfları 250 gr. Exprınt veya 250 gr. Amerikan bristol'dan üretilmektedir. Hastane röntgen çantası imalatı yapıyoruz. Üretici firma avantajlarından yararlanıp en kısa zamanda kaliteli bir hastane röntgen çantası siparişi verebilirsiniz. Hastane röntgen film çantalarında her hangi bir adet sınırlaması yoktur. Uygun fiyat için; 3.000 adet çanta yaptırmanızı tavsiye ederiz.

Broşür, katolog; Firmanızın tanıtımı için kullandığınız broşür ve katoloğ imalatı yapıyoruz. Broşür ve katoloğların grafik tasarımı müşterilerimize aittir. Firmamız tarafından yapılan grafik tasarım ayrıca fiyatlandırılacaktır.

Boxer kutusu, kravat kutusu; Matbaa ve ambalaj sektöründen en çok sipariş edilen ürünlerden olan boxer kutusu ve kravat kutusu imalatına başladık. Kravat çantası veya kravat poşet olarak adlandırılan kravat satışlarının en önemli aksesuarlarından olan kutu için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz. Hatırlatmak isteriz ki, imalatçı firmadan temin edeceğiniz ürünler size hem kolaylık hem de fiyat konusunda büyük fayda sağlayacaktır. Yine iç çamaşırı kutularından olan boxer kutuları pencereli olarak üretilmekte, en uygun fiyatla sizlerin kullanımına sunulmaktadır.

NOT: Hastane röntgen çantası ve cepli sunum dosyası, broşür, katolog, boxer kutusu, kravat kutusu siparişleriniz de ön ödeme şartı vardır. Grafik tasarımının onayı alındıktan sonra elden veya havale ile ödeme ile birlikte imalata başlanacaktır. Ön ödeme alınmadan baskıya geçemiyoruz.

AZ MİKTARDA HAZIR KAĞIT POŞETLER

Tüketimi az olan ama ihtiyacınızı gidermek için kağıt poşet imalatında herhangi bir adet sınırlandırması yapmıyoruz. Ancak; özel baskılı ve az miktardaki siparişlerde birim fiyatlarının çok miktardaki siparişlere göre daha maliyetli olduğunu da hatırlatmak isteriz. İster bir adet ister on bin adet. İhtiyacınız kadar adette sipariş verebilirsiniz. Flekso baskılı ucuz burgu saplı poşetler gibi zorunlu adet sınırı yoktur.
2021 karton çantalar burada

Az miktardaki acil ihtiyaçlarınız için; marka baskısı olmayan, değişik desenler basılmış hazır poşetlerle kısa vadeli ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Sınırlı ebat ve sayıdaki hazır çantalar ile kısa vadeli ihtiyaçlarınıza çözüm bulmaya çalışıyoruz.

Hazır ürünlerimiz stoklarla sınırlı olup her zaman her ebat ve her desende ürün bulunduramıyor, bu konuda anlayışınıza sığınıyoruz.

Modern tasarımlarla hazırlanmış, rengarenk ve pırıl pırıl ofset baskılı, ip ve kurdela saplı, parlak veya mat selefonlu bir ambalaj ve ardından oluşan müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışmaya devam ediyoruz.

Türkiye'de gelişen ambalaj ve matbaa teknolojisi hakkında bilgi amaçlı biraz daha detay inelim.

Teknolojik gelişmeler her alanda olduğu gibi karton çanta ve kağıt poşet imalatında da müthiş yenilikler getirdi. Grafik tasarımdan sonra müşteri ile daha hızlı iletişim ve onay alma süreci yaşanıyor. Tek renk ofset baskı makineleri yerlerini artık 4 renk otomatik ofset makinalarına bıraktı. Dolayısıyla; daha kaliteli baskı sonuçlarına daha hızlı bir şekilde ulaşmamızı sağladı.En küçük bir baskı hatasına karşı hemen müdahele ederek sorunsuz baskı kalitesi yakalandı.Yine manuel selefon makinaları yerlerini otomatik sıcak selefon makinalarına bıraktı.Yeni kısmi lak makinaları, varak yaldız makinaları da kaliteyi artıran faktörler arasında yer aldı. Kağıt poşetlerde artık kopçalı ipler kullanıyoruz. Düğüm atmak için saatlerce zaman kaybı yaşamıyoruz. Bu da bize zamandan ve işçilikten tasarruf yaratmaktadır.

Sektörde kagitposetci Cere Ambalaj 

Müşteri tercihine göre karton çantalarda değişik kordon şekillerimiz bulunmaktadır. PoliPilen ip kordon, kurdela, el geçmeli vb. İp saplı poşetler diye söylesek de bazı özel isteklere göre renkli kurdela'dan sap ya da el geçme olarak da üretimiz mevcuttur. İp ve kurdelalar ana renklerdedir ve kopça uçludur.

Türkiye'nin ve dünyanın dört bir tarafına hizmetimiz ve satışlarımız devam ermektedir. Memnun müşterinin bize yeni müşteriler getireceğine inanıyoruz ve bugüne kadar da hiç bu konuda hiç yanılmadık.

Karton çanta lüks bir ambalaj ürünüdür. Müşterinize verdiğiniz değeri gösteren etkili bir tanıtım aracıdır. Sadece bir defa kullanılıp atılan bir ambalaj malzemesi değildir. Sokaklarda, mağazalarda, evlerde, alışveriş merkezlerinde gezen markanızın tanıtıcı reklam aracıdır.

ÖZEL BASKILI ÜRÜNLER

Pastane ve tatlıcılara özel geniş körüklü karton çantalar

Baklavacı, tatlıcı ve pastacılar kısacası pastaneler için hazırlanmış büyük boy geniş körük ve tabanlı karton çantalar. Kutusu ile birlikte kullanabileceğiniz tatlı, baklava, pasta, börek için geniş körüklü kağıt poşet örnekleri. Pastane poşetleri diğer kağıt posetlere göre daha kalın gramajlı kartonlardan yapılmaktadır ve daha fazla ağırlık taşıyabilmesi için mutlaka selefon kaplama yapılmalıdır.

Hastaneler ve görüntüleme merkezleri için röntgen zarfları;

Hastanelere özel tasarlanan röntgen filmleri için ambalaj ürünleri.
Hastanelere ve görüntüleme merkezlerine özel,el geçmeli, selefonlu, emar röntgen çantaları. Büyük boy film koymak için ve küçük boy röntgen filmleri için iki ebadımız mevcuttur. Ancak, istediğiniz ebatta da röntgen zarfı yaptırabilirsiniz. Sadece küçük bir bıçak ücreti ile her model ve her ebat ürün siparişi verebilirsiniz.

Çorap, hediyelik eşya ve hediyelik ürün, aksesuar, optik ve lens dükkanları, eczane, kravat ve cüzdan için küçük boy çantalar

Küçük boy, ip saplı ve selefonlu olarak kuşe, karton, kraft'lardan imal edilen pırıl pırıl rengarenk ofset baskılı, bir kağıt torba için ayıracağınız küçük bütçelerle markanızın değerine daha fazla değer katabilirsiniz. Cüzdan, çorap, gözlük gibi küçük ebatlı ürünler için 17 x 26 x 6 cm ebadında bir kağıt çanta sizin ihtiyacınızı karşılayacaktır. Eczanelere özel 25 x 20 x 9 cm ebadında desenli poşetler yapılabilir.

Hediyelik ürünler, parfümeri, cüzdancı, kuyumcular için şık tasarlanmış karton çantalar;

Küçük boy aksesuar ambalajları... Varak yaldızlı, gofre kabartmalı, selefon kaplamalı, ip saplı, şık tasarlanmış defalarca kullanılan ve her evde sizin ücretsiz reklamınızı yapacak kağıt poşetler. Naylon torba ile kıyaslanamayacak kadar sizi en iyi tanıtacak reklam aracıdır.

CEPLİ SUNUM DOSYASI

Ofis, büro gibi çalışma ortamlarında sunum yapmak, tanıtıcı broşür ve evrakları sunmak için özel baskılı, kartvizit cebi olan lüks kartondan imal edilen cepli sunum dosyası imalatı yapıyoruz. Cepli sunum dosya fiyatları ve ürün detayları için bizimle iletişime geçiniz.
lens ve gözlük poşetleri
gözlük karton çantası
Online alışveriş siteleri için kağıt poşet tedarik ediyoruz.

Online alışveriş siteleri olan, gittigidiyor ve hepsiburada gibi online satış yapan sitelerde şuan için satışımız yoktur. Ancak; online alışveriş siteleri isterse ürün tedarikçisi olabiliriz. Uygun fiyata ve kaliteden asla taviz vermeden her türlü karton çanta üretimi yapabiliriz. Ürün tedarik konusunda tüm tekliflere açık olduğumuzu bildiriyoruz.

Baskılı - baskısız kağıt poşet, karton çanta ve ambalaj ürünleriyle, 20 Ağustos 2000 tarihinde İstanbul Topkapı 2.Matbaacılar ve ambalajcılar sitesinde başlayan imalatçı firma serüvenimizde daha iyiyi, daha hızlı, daha kaliteli ve daha ekonomik bir şekilde sunmaya çalıştık. 17 yıldır olduğu gibi sizlerin teveccühü ile bundan sonra da samimiyetle çalışmaya devam edeceğiz.

Arama motorlarında kağıt poşet hakkında sık yapılan aramalar;
kağıt poşet imalatı nasıl yapılır , kağıt çanta , karton poşet ölçüleri , karton çanta png , kağıt poşet online satış , kartondan poşet yapımı , kagıt poset , poşet imalatçıları istanbul , özlem sütiş topkapı ,kraft kağıt çanta , karton çanta baskı , ambalaj baskı , kağıt hediye paketi , poşet üretimi karlımı , hediyelik poşet ambalaj , karton çanta fiyat , karton hediyelik çanta , kağıt çanta fiyatları , karton poşet baskı , kagıt canta , baskılı kağıt poşet fiyatları , alışveriş poşetleri , karton poşet online satış , karton cesitleri , karton poşet modelleri , poşet nasıl üretilir , baskılı kağıt poşet , yapıştırma kağıt , karton canta , röntgen poşeti , karton poşet , kağıttan torba yapımı , hediye paketi ambalaj , kağıt poşet üretimi , karton çanta online satış , kağıt çanta imalatı , kağıttan çanta nasıl yapılır , parlak selefon mu mat selefon mu , kraft çanta fiyat , hediyelik ambalaj kağıdı , karton çanta ölçüleri , karton çanta , kraft poşet online satış , ipli karton çanta , karton çanta ebatları , kağıt hediye çantası

Gözlükçüler için şık bir karton poşet : 230 gr Amerikan bristol kartona, 4 renk baskı yapılmış, parlak selefon yapılmış ve varak yaldız ve gofre kabartma yapılmış şık bir karton çanta burada
Sigorta şirketleri için karton çanta 
Hediye alışverişi, fuar ve organizasyonlarda kullanılabilecek güzle bir karton poşet burada
siğgorta ecantaları için kağıt poşet
mapfre sigorta 
Üniversite ve okullar için karton çanta : Açılış, konferans, sempozyum, hediyelik eşya ve değişik amaçlarda kullanılmak üzere şık bir karton poşet siparişi için hemen bize yazın.
haliç üniversitesi logo ve karton çanta örneği
Haliç üniversites

Orta boy karton çanta 

24 x 39 x 9 cm ebadında selefon kaplama yapılmış ve ip saplı mükemmel bir karton çanta siparişi verin.

kağıt poşet modeli
karton çanta fiyatları


Kağıt çanta - Kağıt çanta imalatı - Kağıt çanta fiyatları - Kağıt çanta ölçüleri - Kağıt çanta tasarımı - İstanbul kağıt çanta imalatçıları

Karton çanta - Karton çanta imalatı - Karton çanta fiyatları - Ucuz karton çanta modelleri- Karton çanta ölçüleri - Karton çanta tasarımları - İstanbul kağıt çanta üreticileri

Karton poşet - Karton poşet imalatı - Karton poşet fiyatları - Karton poşet ölçüleri - Karton poşet tasarımı - İstanbul Karton poşet imalatçı firmaları

Cepli dosya - cepli dosya imalatı - Cepli dosya fiyatları - Cepli dosya tasarımı - cepli dosya sunum - İstanbul cepli dosya üreticisi

Hastane röntgen poşetleri - Hastane röntgen zarfları - Hastane röntgen poşet imalatçısı - Hastane poşet fiyatları - Hastane röntgen çantaları

Karton ambalaj malzemeleri - karton ambalaj malzemeleri imalat ve satış

Hediyelik ambalaj - Hediyelil ambalaj fiyatları - Hediyelik ambalaj imalatçıları - İstanbul hediyelik zarf ve kutular




Bu blogdaki popüler yayınlar

İstanbul karton çanta, kağıt poşet imalatı ve satış merkezi

İstanbul karton poşet üretim merkezi olarak; karton çanta, kağıt poşet ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümler üretiyoruz. En kısa sürede, uygun fiyata karton çanta ve kağıt poşet tedarikçiniz olmayı istiyoruz. Karton çanta imalatındaki 21 yıllık tecrübemizle karton çanta üretimi burada... Bahar butik karton çanta Günün her saati bizi arayabilirsiniz. 0537 2841413 Battal boy karton çanta Kartn poşet yeni modellerini görmek ve sipariş vermek için bizi arayın! Marka baskılı karton çanta  Hediye poşetleri, hastane röntgen çantaları, kraft kağıt poşetler, ambalaj kağıdı, karton dosya  fiyatlarını burada bulabilirsiniz. Mağazanızdaki satışlarınız için kağıt poşet satın almak, Karton çanta siparişi vermek veya kağıt çanta modellerini görmek için kağıt çanta sitemizi ziyaret ettiğinizi düşünüyoruz. Kağıt poşet imalatçıları ile iletişime geçerek baskılı kağıt poşet fiyatlarını öğrenmek, kağıt poşet siparişi vermek için doğru yere geldiğinize emin olabilirsiniz. Başta İstanbul olmak ü

Kağıt poşet üretimi | lüks kağıt torba modelleri

Grafik tasarımından ofset baskısına, selefon ve kesiminden usta ellerin mahareti olan yapıştırma aşamasına kadar, büyük bir titizlik içerisinde üretim yapıyor, en iyiyi, en hızlı şekilde ve uygun fiyata sunuyoruz. Unutmadan biz sadece karton çanta yapıyoruz. Hadi ara; 05372841413 Büyük boy karton çanta -2023 Uygun fiyat, kaliteli ürün ve hızlı teslimat için bizi tercih edin.! Özel baskılı karton çantalar Her işi yapan aslında hiç bir işi yapamaz prensibinden yola çıkarak, sadece kağıt poşet ve karton çanta imalatı yapıyoruz. karton çanta modelleri  Kağıt poşet imalatında iddialıyız. Türkiye'nin her yerinden sipariş verebilirsiniz... Fiyatlarımızı görmeden karton çanta siparişi vermeyin. varak yaldizli karton canta Altın ve gümüş varak baskı yapılmış selefonlu karton çanta çeşitleri kağıt poşet imalati  Mağaza için kağıt çantalar Sizler de en uygun fiyata kağıt poşet ve karton çanta satın almak için en doğru yerdesiniz. Karton çanta satın almak içi

Karton çanta, kağıt poşet üretimi burada!

Cere Ambalaj, İstanbul'da bir karton çanta ve kağıt poşet üreticisidir. Lüks karton poşetler, hediyelik kağıt çantalar, baskılı kağıt torbalar, promosyon kağıt poşetleri, fuar karton çantaları, ambalaj kağıtları burada. Geri dönüşümlü kraft çantalar, ip saplı kağıt poşetler. 3 iş gününde teslimat! Karton, Amerikan bristol, kuşe ve kraft kağıtlardan yapılan ofset baskılı karton çanta, kağıt poşetler ve hastane röntgen çantalarının imalat ve satışı,  Butik için karton çantalar İnternet üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde, en uygun fiyata karton çanta siparişi verebileceğiniz, kaliteden asla taviz vermeden 3 iş gününde siparişinizi teslim alabileceğiniz kağıt poşet imalatçısıyız. İddia ediyoruz, karton çanta da bizden daha hızlısı yok! Alışverişlerinizde doğa dostu karton çanta kullanınız. Ambalaj olarak kağıt poşet kullan doğayı koru! Butik karton çanta Karton çanta fiyatları ve renkli karton çanta satışı ile karton çanta modelleri ile ilgili tüm bilgiler. İstanbul'daki k

Karton poşet üreticisi | karton poşet çeşitleri

Türkiye'nin karton poşet imalatçısı Cere Ambalaj olarak acil ihtiyaçlarınıza kısa sürede çözüm olanağı sunuyoruz. İmalatçı firma ile çalışmanın sizlere kalite, zaman ve maliyet açısından sağladığı faydaları bizimle keşfedin. İster 500 adet, ister 5 bin adet olsun tüm siparişleriniz titizlikle hazırlanır ve başta Türkiye olmak üzere dünyanın her yerindeki müşterilerimize ulaştırılır.  Addres mika karton poşet  Ortalama 2-3 iş gününde karton poşet siparişinizi hazırlayıp, teslim ediyoruz. Üretici firmadan uygun fiyata kağıt çantalar. İp saplı ve kurdela saplı kraft poşetler. Fuar, organizasyon, açılışlarda ürünlerinizi koyarak, tanıtım yapacağınız  kağıt poşetler. Hepsi burada! Lüks karton poşet  Lüks karton poşetler, kraft kağıt torbalar burada!  Karton çanta ve kağıt poşet üretimi yapan ve ülkemizin öncü firmalarından olan Cere Ambalaj'ın iletişim, bilgi, reklam, tanıtım, satış ve pazarlama sitesindesiniz. Bu sitede karton çanta ve k

Karton çanta ve kağıt poşet ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümler

Sipariş üzerine karton çanta, kağıt poşet ve kağıt çanta imalatı ve satışı yapan kağıt poşetçi Cere Ambalaj sizlere hangi avantajlari sunuyor? Karton poşet tercihinizde neden bizi seçmelisiniz? İp saplı kağıt poşet veya kurdeleli kağıt çanta ihtiyaçlarınıza en hızlı çözüm burada! Hangi faktörler bizi diğerlerinden farklı kılıyor? Kağıt ambalaj tercihinizde neden bizi seçmelisiniz? Kağıt poşet imalatı hakkında tüm bilgileri ve kağıt poşet sektörü hakkındaki son gelişmeleri ilk bizden duyacaksınız! 18 yıllık tecrübemizle sizlere en kısa zamanda, en uygun fiyata ve kaliteden asla taviz vermeden kağıt poşet sektöründe sizlerin çözüm ortağı olmak istiyoruz. Kraft kağıdı ile yapılmış kağıt çanta almak, kağıt poşet ve karton çanta veya kraft çanta fiyatlarını kıyaslamak adına ya da karton poşet modellerini görmek için bizimle iletişime geçin.  Baskılı karton çanta imalatı için herhangi bir adet sınırı yoktur. Ancak; az adetli ve marka baskılı hediyelik karton çantalarda birim fiyatında art