Ana içeriğe atla

İstanbul karton çanta, kağıt poşet imalatı ve satış merkezi

İstanbul karton poşet üretim merkezi olarak; karton çanta, kağıt poşet ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümler üretiyoruz. En kısa sürede, uygun fiyata karton çanta ve kağıt poşet tedarikçiniz olmayı istiyoruz. Karton çanta imalatındaki 21 yıllık tecrübemizle karton çanta üretimi burada...

Butik için karton çanta modelleri
Bahar butik karton çanta


Günün her saati bizi arayabilirsiniz. 0537 2841413


Battal boy abiye karton poşetler
Battal boy karton çanta

Kartn poşet yeni modellerini görmek ve sipariş vermek için bizi arayın!

Özel baskılı karton çanta modelleri
Marka baskılı karton çanta 


Hediye poşetleri, hastane röntgen çantaları, kraft kağıt poşetler, ambalaj kağıdı, karton dosya  fiyatlarını burada bulabilirsiniz.

Mağazanızdaki satışlarınız için kağıt poşet satın almak, Karton çanta siparişi vermek veya kağıt çanta modellerini görmek için kağıt çanta sitemizi ziyaret ettiğinizi düşünüyoruz.

Kağıt poşet imalatçıları ile iletişime geçerek baskılı kağıt poşet fiyatlarını öğrenmek, kağıt poşet siparişi vermek için doğru yere geldiğinize emin olabilirsiniz.

Başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin ve dünyanın her yerinden siparişlerinizi bekliyoruz.

baskılı kağıt çanta fiyatları
karton çanta örnekleri
Kagit poşet fabrikası
İstanbul Bayrampaşa'daki kağıt poşet üretim merkezine yedi gün 24 saat, 0212-567 37 99'dan ulaşabilirsiniz.Büyük boy karton çanta, orta boy karton çanta ve küçük boy karton çanta modelleri. İmalatçı firmadan uygun fiyata karton poşet sipariş verin.

kagit canta fiyatlari
kağıt poşet modelleri
Bildiğiniz gibi, kagit canta imalatcilari sizin için en uygun karton fiyat ve kagit canta toptan üretim seçeneğini sunma konusunda en garantili yoldur. Kağıt çanta toptan demek yüklü miktarda sipariş vermek demektir. Kağıt poşet üreticileri size kagit canta, baskılı kağıt çanta, kağıt torba, kraft poşet, kağıt poşet çanta, kagıt poşet, kağıt poşet baskı, kağıt poşet toptan, baskılı kağıt ambalaj ve kagit poset ihtiyaçlarınıza kolaylıkla çözüm üretecektir. Kağıt ihtiyaçlarınızda mutlaka kağıt torba üreticileri ile çalışmalısınız.
karton çanta yapımı + karton çanta nasıl yapılır
Hediyelik karton çanta

Karton çanta ipi satışımız yoktur. Sadece kendi siparişlerimiz için kullanmaktayız.

Alışverişlerinizde baskılı karton poşet ve özel günlerinizde hediyelik karton poşet ihtiyaçlarınızda
karton poşet toptan fiyatları hakkında bilgi almak ve karton poşet modellerini görmek için veya kutu poşet yaptırmak için veya karton poşet baskı ile alakalı tüm sorularınızda bizimle iletişime geçebilirsiniz. Hediyelik poşet, karton canta, kraft canta, hediyelik kağıt poşet, kraft karton fiyatları hatta kraft poşet toptan seçenekleriyle size çok yakınız.

Gerek telefon, e-mail ve whatsapp, gerek sosyal medya araçları gerekse iş yerimizi ziyaret ederek kağıt poşet, karton çanta ve kraft torba ihtiyaçlarınıza çözüm bulacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın.

Burgu saplı kağıt poşet imalatı ve satışımız yoktur.
Büküm saplı kağıt poşet imalatı yapmamaktayız.

Cere Kağıt Poşetleri
 
belediye ve kamu kuruluşları için karton çanta
Kamu özel çantalar



Yılların verdiği tecrübeyle ambalaj sektöründe karton çanta / kağıt poşet imalatı yapıyoruz. Alışverişlerde kullanılan ip sağlı kağıt çanta ve karton poşetler hakkında bilmeniz gereken her şey burada! İhtiyaca göre ürün, uygun fiyat politikamız ile sizlerle çalışmak istiyoruz.

Neden kağıt poşet imalatçısı ile çalışmalısınız?
Kağıt çanta üreticisinden sipariş vermek size hangi faydaları sağlar?

İmalatçı ile daha hızlı iletişim halinde olacaksınız
Grafik çalışması ve onay süreci daha hızlı şekilde olacaktır. Neyi, nasıl istediğiniz direkt imalatçıya anlattığınız için hata payı asgari seviyeye inecektir.
Üretim süresi konusunda esnekliklere sahip olabilirsiniz. (Siparişinizin bir kısmını hemen kalan      kısmını da daha sonra teslim gibi ayrıcalıklarınız olacaktır.)
Üretici ve tüketicinin direkt buluşması sayesinde aracılara komisyon ödemekten kurtulacaksınız.
Ambalaj ürünleri için ayırdığınız bütçenize göre alternatif ürünleri görebileceksiniz.
Yeni trend ambalaj ürünleri, moda renkler, değişik kulp çeşitlerinden ilk siz haberdar olacaksınız.
İlk seferinde sipariş ettiğiniz poşetlerin grafik çalışması, kalıbı vs. arşivimizde hazır olduğundan kolaylıkla yeni siparişler verebileceksiniz. Gerekirse küçük değişikler yaptırabilirsiniz.

Kağıt çanta üreticisi ile çalışarak zamandan kazanır daha hızlı bir şekilde ürün tedariği elde edersiniz. Aracılara komisyon vs. adı altında daha fazla maliyet ödemekten kurtulursunuz.

Kagit poşet fabrikası'ndan kagit poşet fiyat bilgisi alabilirsiniz. Kagit poşet imalatı yapan bir firmadan kagit poşet satın al veya kagit poşet online satış yapan bir firmaya kagit poşet siparişi vermek için hemen kagit poşet fiyat teklifi isteyebilirsiniz. Sipariş aşamasına geçildikten sonra kagit poşet imalatı pdf dosyamızı size gönderebilir ve mevcut bıçaklarımıza göre grafik tasarımını kendiniz yapabilirsiniz.

En önemlisi de 17 yıldır sadece karton poşet ve kağıt poşet üreten bir firma olduğumuz gerçeğidir. Biz karton poşet ve kağıt poşet ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılıyor ve işlevsel olarak kullanımınıza sunuyoruz, perakende sektöründe çözüm ortağınız oluyoruz. Grafik tasarımından ofset baskısına kadar, parlak veya mat selefon çekilmiş, kaliteli uzman yapıştırma ekibimizle, hızlı bir şekilde mükemmel bir kağıt çanta imalatı yapıyoruz. 
butik karton çantalar 2021
magaza ve butik karton çanta




Ambalaj ürünlerinde imalatçı firma farkını bizimle yaşayın!

Kağıt çantalar, hediye poşetleri, kravat kutusu, hastane röntgen zarfları kısacası kağıt ambalaj ile ilgili aradığınız her türlü ihtiyacınızda bizimle iletişimde bulunabilirsiniz. Lüks kağıt çantalar, lüks karton poşetler, karton poşet, alışveriş çantaları, kağıt poşet fabrikası, kraft torbalar, karton hediye paketi, karton poşet, kağıt poşet çeşitleri, karton hediye paketi, pelur ambalaj, kağıt ambalaj, kraft ambalaj kağıt, kraft karton poşetler imalatçı farkıyla size çok yakın!

Karton poşet ve kağıt çanta ihtiyaçlarınızda bizi tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz.

Birbirinden farklı yüzlerce model, rengarenk ofset baskı, bütçenize uygun alternatif ürünler, söz verdiğimiz zamanda teslimat. Hepsiburada!

Reklam ajansları ve aracılara özel karton çanta pazarlama ve satış ortaklığı;

Müşterilerimize ve kağıt çanta / karton poşet tüketicilerine ulaşmamızı sağlayan reklam ajansları ve diğer aracı kişi ve firmalara özel fiyatlandırma yapıyoruz. Karton çanta pazarlamasında reklam ajanslarının önemli bir yeri olduğuna inanıyoruz. İmalatçı ile tüketici arasındaki köprü vazifesi gören reklam ajanslarına teklif ettiğimiz fiyatlar ve ödeme koşulları için tüm reklam ajanslarının ve pazarlama işi yapan kişilerin bizimle iletişimde olmasını umut ediyoruz.

Sizler de; iletişim bilgilerimizden bize ulaşırsanız, daha güzel, daha kaliteli işleri ortaya çıkaracağımızı umut ediyoruz. Tamamen müşteri isteklerine göre şekillenen ürünlerimiz ve değişik görseller, alternatif ödeme şekilleri ve bilgiler için lütfen diğer sayfalarımızı ziyaret edip fikir sahibi olabilirsiniz.

Karton çanta / renkli kağıt çanta / Hastane röntgen zarfı / cepli dosya / boxer kutusu / kraft poşet / karton hediye paketi / pelur ambalaj / kraft ambalaj / kağıt hediye çanta / kağıt ambalaj, çanta ve kağıt poşet ürünleri, toptan kağıt çanta fiyatlarında özel avantajlar.

NOT: Naylon poşet ve naylon ambalaj ürünleri imalatımız yoktur. Burgu saplı kağıt poşet ve büküm sağlı kağıt poşet imalatımız yoktur. Sadece el geçmeli, ip saplı ve kurdela saplı kağıt ve karton ambalaj ürünleri imalatı yapmaktayız.

Bunları mutlaka okuyunuz.

1- Karton çanta imalat süresi nedir? Kaç günde kağıt poşet imalatı yapılır?

Sipariş miktarına ve ürün özelliklerine göre değişse de, ortalama bir hafta ile iki hafta arasında değişmektedir. 1.000 adet gibi az miktardaki siparişlerde 3 iş gününde imalat yapılır. Yüksek miktardaki siparişlerde de müşterinin ihtiyacını karşılamak için 3 iş günü sonunda kısmen teslimat yapılır. Kalan ürün uygun zamanda teslim edilir. Buradaki amacımız müşteriyi mağdur etmemektir.

2- En az kaç adet kağıt poşet siparişi verilebilir? Karton çantalarda sipariş adet sınırı var mı?

İstediğiniz miktarda kraft torba, kağıt çanta sipariş verebilirsiniz. Adet konusunda her hangi bir sınırlama yoktur.İhtiyacınız kadar karton poşet yapılabilir.

3- Karton çanta ebat ve ölçülerinde sınırlama var mı?

Cevabıız elbette hayır. Mevcut 100 adet bıçağımız yanı sıra istediğiniz ebatta yeni ürün yapılabilir. Ancak ortalama 100-150 lira arası bir bıçak ücreti toplam fiyata ilave edilir.

4- Karton çanta fiyatları değişir mi?

Gerek piyasalardaki ekonomik gelişmeler, gerekse sipariş verilen ürünün özelliklerine göre fiyat değişimi olabilir. Liste fiyatları sadece kıyaslama amaçlıdır. Sipariş vermeden önce bir yetkilimizle mutlaka iletişimde bulunup, güncel poşet fiyatları hakkında bilgi almanız uygundur.

5- Karton çanta fiyatlarına grafik ücreti ve KDV dahil mi?

Karton çanta fiyatlarımıza grafik ve film fiyatlara dahil olup KDV hariçtir.

6- Mat selefon ve parlak selefon arasında fiyat farkı var mı?

Mat selefon ile parlak selefon arasında küçük de olsa bir fiyat farkı vardır. Kağıt poşet baskı ve kağıt şekline göre tavsiyede bulunabiliriz. Ancak; karton çanta siparişi az miktarda ise bu farkı müşterimize yansıtmıyoruz.


7- Varak yaldız, kısmı lak, gofre yapılabiliyor mu?

İstek üzerine altın varak veya gümüş varak baskı yapılmaktadır. Kısmı lak ve gofre de poşet üzerine uygulanabilir. Varak yaldız, gofre, kısmi lak fiyatı ayrıca fatura edilmektedir.

8- İp, kordon, sap şekli nedir?

Kağıt poşetlerde istenilen renklerde PP ip kordon kullanılmaktadır. İsteğe bağlı olarak özel kurdela yapılabilir. Kordonlar ortalama 36 cm olup isteğe bağlı olarak yine istenilen uzunlukta üretim yapılabilir. Yine el geçmeli olarak da imalat yapılmaktadır.

9- Ürün teslimatı

Ürün teslimat yeri Bayrampaşa'daki atölyemizdir. Şehir dışı müşterilerimizin siparişlerinde Kargo/ve ambar ücretleri müşteriye aittir. Müşteri tercihine göre teslimat yapılmaktadır.



2021 model karton poşetler
Karton çanta modelleri 2021
Her yerdeyiz, İnternetteyiz..

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kağıt poşet üretimi | lüks kağıt torba modelleri

Grafik tasarımından ofset baskısına, selefon ve kesiminden usta ellerin mahareti olan yapıştırma aşamasına kadar, büyük bir titizlik içerisinde üretim yapıyor, en iyiyi, en hızlı şekilde ve uygun fiyata sunuyoruz. Unutmadan biz sadece karton çanta yapıyoruz. Hadi ara; 05372841413 Büyük boy karton çanta -2023 Uygun fiyat, kaliteli ürün ve hızlı teslimat için bizi tercih edin.! Özel baskılı karton çantalar Her işi yapan aslında hiç bir işi yapamaz prensibinden yola çıkarak, sadece kağıt poşet ve karton çanta imalatı yapıyoruz. karton çanta modelleri  Kağıt poşet imalatında iddialıyız. Türkiye'nin her yerinden sipariş verebilirsiniz... Fiyatlarımızı görmeden karton çanta siparişi vermeyin. varak yaldizli karton canta Altın ve gümüş varak baskı yapılmış selefonlu karton çanta çeşitleri kağıt poşet imalati  Mağaza için kağıt çantalar Sizler de en uygun fiyata kağıt poşet ve karton çanta satın almak için en doğru yerdesiniz. Karton çanta satın almak içi

Türkiye'de karton çanta ve kağıt poşet üretimi, pazarlaması

Türkiye karton çanta ve kağıt poşet imalatında ileri bir seviyededir. Kağıt poşet imalatı, karton poşet fiyatları, karton çanta modelleri hakkında bilgileri burada bulabilirsiniz. Karton çanta ve kağıt poşet tüketimi, sipariş yöntemleri ve kağıt ambalaj hakkında bilinmesi gereken önemli detaylar burada. Dünyanın bir çok ülkesinde, “doğaya saygı” gereğince yasal kararlarla plastik ambalaj yerine geri dönüşümlü kağıt ambalaj kullanımı zorunlu hale getirildi. Üzülerek belirtmek isterim ki; Türkiye’de bu konuda henüz yeterli bir duyarlılık gösterilmemektedir. Bir kaç küçük yerel yönetim dışında konu hakkında hiç bir yeni gelişme yoktur.  Türkiye'de kağıt poşet üretimi, kağıt poşet imalatçıları hakkında; Türkiye’de baskı, yapıştırma ve diğer üretim teknikleri konusunda hiç bir sorun veya sıkıntı bulunmamaktadır. Ambalaj sektöründe son teknoloji ürünü matbaa ve ambalaj makineleri ile imalat yapılmaktadır. En az plastik ambalaj üretimi kadar kağıt/karton poşet üretimi de

Karton çanta, kağıt poşet üretimi burada!

Cere Ambalaj, İstanbul'da bir karton çanta ve kağıt poşet üreticisidir. Lüks karton poşetler, hediyelik kağıt çantalar, baskılı kağıt torbalar, promosyon kağıt poşetleri, fuar karton çantaları, ambalaj kağıtları burada. Geri dönüşümlü kraft çantalar, ip saplı kağıt poşetler. 3 iş gününde teslimat! Karton, Amerikan bristol, kuşe ve kraft kağıtlardan yapılan ofset baskılı karton çanta, kağıt poşetler ve hastane röntgen çantalarının imalat ve satışı,  Butik için karton çantalar İnternet üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde, en uygun fiyata karton çanta siparişi verebileceğiniz, kaliteden asla taviz vermeden 3 iş gününde siparişinizi teslim alabileceğiniz kağıt poşet imalatçısıyız. İddia ediyoruz, karton çanta da bizden daha hızlısı yok! Alışverişlerinizde doğa dostu karton çanta kullanınız. Ambalaj olarak kağıt poşet kullan doğayı koru! Butik karton çanta Karton çanta fiyatları ve renkli karton çanta satışı ile karton çanta modelleri ile ilgili tüm bilgiler. İstanbul'daki k

Karton çanta ve kağıt poşet ihtiyaçlarınıza profesyonel çözümler

Sipariş üzerine karton çanta, kağıt poşet ve kağıt çanta imalatı ve satışı yapan kağıt poşetçi Cere Ambalaj sizlere hangi avantajlari sunuyor? Karton poşet tercihinizde neden bizi seçmelisiniz? İp saplı kağıt poşet veya kurdeleli kağıt çanta ihtiyaçlarınıza en hızlı çözüm burada! Hangi faktörler bizi diğerlerinden farklı kılıyor? Kağıt ambalaj tercihinizde neden bizi seçmelisiniz? Kağıt poşet imalatı hakkında tüm bilgileri ve kağıt poşet sektörü hakkındaki son gelişmeleri ilk bizden duyacaksınız! 18 yıllık tecrübemizle sizlere en kısa zamanda, en uygun fiyata ve kaliteden asla taviz vermeden kağıt poşet sektöründe sizlerin çözüm ortağı olmak istiyoruz. Kraft kağıdı ile yapılmış kağıt çanta almak, kağıt poşet ve karton çanta veya kraft çanta fiyatlarını kıyaslamak adına ya da karton poşet modellerini görmek için bizimle iletişime geçin.  Baskılı karton çanta imalatı için herhangi bir adet sınırı yoktur. Ancak; az adetli ve marka baskılı hediyelik karton çantalarda birim fiyatında art

Karton poşet üreticisi | karton poşet çeşitleri

Türkiye'nin karton poşet imalatçısı Cere Ambalaj olarak acil ihtiyaçlarınıza kısa sürede çözüm olanağı sunuyoruz. İmalatçı firma ile çalışmanın sizlere kalite, zaman ve maliyet açısından sağladığı faydaları bizimle keşfedin. İster 500 adet, ister 5 bin adet olsun tüm siparişleriniz titizlikle hazırlanır ve başta Türkiye olmak üzere dünyanın her yerindeki müşterilerimize ulaştırılır.  Addres mika karton poşet  Ortalama 2-3 iş gününde karton poşet siparişinizi hazırlayıp, teslim ediyoruz. Üretici firmadan uygun fiyata kağıt çantalar. İp saplı ve kurdela saplı kraft poşetler. Fuar, organizasyon, açılışlarda ürünlerinizi koyarak, tanıtım yapacağınız  kağıt poşetler. Hepsi burada! Lüks karton poşet  Lüks karton poşetler, kraft kağıt torbalar burada!  Karton çanta ve kağıt poşet üretimi yapan ve ülkemizin öncü firmalarından olan Cere Ambalaj'ın iletişim, bilgi, reklam, tanıtım, satış ve pazarlama sitesindesiniz. Bu sitede karton çanta ve k